Druhý život krabicím!

Jedna z důležitých věcí pro zákazníka je kvalita balení a dopravy. Od založení našeho obchodu balíme produkty převážně do tzv. krabic z druhé ruky. Vaše zboží v originálním obalu je vloženo do již jednou použité krabice, která k nám přišla z jiného obchodu nebo domácnosti. Nelekněte se proto, když vám kurýr bude chtít předat např. "počítačovou klávesnici" :-). Balíček klidně převezměte. Snažíme se touto cestou recyklovat obalový materiál, který by se jinak hromadil u popelnic. Účel to splní perfektně a ještě tím společně odlehčíme přírodě.
Navíc to, že je balík od nás, bezpečně poznáte podle bílé nebo oranžové pásky s logem naší firmy. Jako výplň používáme namačkané noviny, papíry, letáky, bublinkovou fólii nebo různé drtě z krabic přijatých od našich dodavatelů.

 packing_cardboard_box  IMG_20211015_093404

Obrovskou výhodu vnímáme také po ekonomické stránce. Díky sníženým nákladům za obalový materiál nemusíme šroubovat ceny produktů v našem obchodě. 

Pokud se chcete i vy přidat do recyklačního kolečka, největší radost nám uděláte, když krabice pošlete místo do koše třeba zase do jiného obchodu. 

cardboard-recycling-bale-1325417-1280x960

Děkujeme, že jste s námi!